СТАТУС СА
конфекција

Текстилната фабрика Ледер (Статус Са) Дооел е основана 1999 година во Кочани и оттогаш до денес се занимава со производство и извоз на женска и машка трикотажна горна облека.
Располагаме со сопствен простор за производство и магацин од околу 800 м2, производствена линија опремена од модерен машински парк. Бројката на вработени се движи околу 100, со месечен капацитет на производство од 20-30.000 парчиња. Целото производство е наменето за странскиот пазар како лон систем.
Вашата визија, дизајн и модел го претвораме во реален производ со висок квалитет.
 Соработуваме со познати странски партенири и познати брендови.

Miroglio fashion: Elena Miro, Diana Galessi, Motivi, Oltre, BTF, Caractere, Bianca, Betty Barcly, Gerry Weber

Задоволството наше е да работиме со ваши модели, а Вашето задоволство е нашиот квалитет.

Контакти

Конфекција Стасус Са
Тодосија Паунов, 109
2300 Кочани
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+389 33 275 666/275 777