ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Компанијата ЛЕДЕР Дооел е основана во 1989 год. во Кочани. Својата дејност ја започна како трговски друштво со еден вработен ентузијаст, со визија и хрброт да ја претвори во компанија со 200 вработени, сопствено производство со препознатлив квалитет, следејки ги најновите технологии и ширејки се кон странскиот пазар. 


Денес компанијата располага со:

- Погон за производство на квалитетни маси и столици.

- Конфекција за конфекционирање на секаков вид трикотажа по лонг систем.

- Бензински станици препознатливи по безпрекорна услуга и висококвалитетни горива.

- Хотел во центарот на градот кој изобилува со луксуз, комфор и стил.

- Угостителски објект – пицерија

- Деловен простор

СТОЛОВИ и МАСИ

Врвен квалитет, Единствен дизајн! Целосен производен процес - од суровина до готов производ.

конфекција

Уникатен дизајн, висок квалитет!
Удобност и пријатно чувство. Избрани материјали.

БЕНЗИНСКи станици

Најдобра грижа за вашето возило!
Квалитетни горива.
Голем избор на акцесори.

ХОТЕЛ

Стил, Комфорт и Луксуз!
Почувствувајте го мирисот на Луксузот и Хармонијата